Intelligent Fitness

Den bedste træning er den, der bliver gjort! Lad musikken motivere dig i din grundlæggende BEVÆGELSESTRÆNING – nødvendigt for led og muskler, stimulerende for hjerte og hjerne

Sæsonstart 2016: Stærke fødder og knæ + en bedre holdning

Går du godt? Er dine fødder/knæ stærke nok til at bære din kropsvægt med overskud, balance og god holdning? Har du fri bevægelighed i dine tæer?

Kom til GRATIS workshop om stærke fødder og knæ + en bedre holdning

Tirsdag 30. august 2016 kl. 18.30-19.30, Skolevej 1, 4180 Sorø

Uanset hvilken størrelse, din krop har, er det vigtigt for dit velbefindende, at du kan bevæge dig med et vist overskud og en god og bæredygtig holdning. Hvis du mangler det muskulære overskud, bliver du let forpustet og træt, når du skal gå og løbe, rejse/sætte dig, foretage huslige gøremål og alle andre fysiske opgaver, som et aktivt liv indebærer.
Fundamentet for at gå, stå og løbe er dine fødder og knæ. Hvis de ikke er stærke og smidige nok i forhold til din kropsvægt, vil du mangle det muskulære overskud, for ikke at tale om den overbelastning og det unødige slid, dine led vil blive udsat for.
Heldigvis kan du med få, simple øvelser og klare retningslinjer opnå stærkere og sundere knæ og fødder, undgå smerte og unødigt slid på kroppen og opnå en bedre og mere bæredygtig kropsholdning. Det vil vi gerne fortælle dig mere om på en times GRATIS workshop! Det er værd at investere lidt tid i, for du vil føle dig bedre tilpas med en stærkere og smertefri krop – du bliver simpelthen gladere! Og det bliver vi også, når vi ser DIG!
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on august 23, 2016 by .
%d bloggers like this: