Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning efter balletmetoden. Få et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop – muligt for alle

Hvorfor træner du (ikke)?

 

 

Marina Aagaard, træningsekspert, skriver på sin blog om motiviation til at træne: “Indgangsvinklen til motion og træning er desværre for mange unge og voksne – også coaches, trænere og vejledere – ikke kropslig eller mental forbedring, men kun vægttab. Synd at den tankegang er så udbredt; det bliver for surt at træne – og mange falder fra.” Det er jeg helt enig i, så hvorfor ikke i stedet lade sig motivere af frugtbare og positive formål? Her kommer 4 formål, der for mig giver meget mere mening end vægttab:

1) Træn fordi du kan. Anerkend at du har en god krop, der utrætteligt arbejder for dig – også selv om du ofte ikke bemærker det.

2) Træn for at hjælpe din krop til at blive stærkere og til at klare livets udfordringer. Hvis din krop bærer rundt på mange kilo, skal styrke og form også forbedres tilsvarende – og lad så din krop have den størrelse den nu engang har. Det er kun vigtigt, at du er sund og stærk.

3) Træn fordi det er sjovt at opnå nye færdigheder. Marina Aagaard skriver: “Træn det, du er dårlig til. Ud over at forbedre motorikken (hjerne og krop), forbruger man mere energi, når man skal ‘kæmpe’ med noget.” Og til ballet kæmper vi både med hjerne og krop. For mig som underviser er det skønt at følge den “kamp” hos mine elever – så flytter de sig både kropsligt (sundhedsmæssigt) og mentalt.

4) Træn sammen med ligesindede. Hvis du træner på et hold, bakkes du op af træneren og holdet i fællesskab. Og din chance for at vedligeholde din træning er meget større.

Jeg håber, du kan bruge mine 4 motivationstip til at få – eller vedblive med at have – sunde, aktive og udviklende fritidsinteresser, der kan medvirke til at gøre dit liv interessant og indholdsrigt – uanset din størrelse!

Er du klar til at komme i gang? Klik videre her:

INTRO str XL - uden dato

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on april 29, 2017 by and tagged , , , , , , , .
%d bloggers like this: