Grundtræning og god kropsholdning = et langt liv i en stærk krop. Ring i dag på 23 24 86 12

Velkommen til Mødreballet i Sorø

Før- og efterfødselstræning

BalletFitness

for GRAVIDE og MØDRE m. babyer

Mandage (efter kl. 12)

Træningssal:
Skolevej 1 (Fr.berg)
4180 Sorø

Er du gravid eller har du lige født? Hold dig i form og få styrket bækkenbunden med BalletFitness – også sammen med din baby, som vil elske den skønne musik.

Vi træner BalletFitness til behagelig musik, der understøtter bevægelser og trinsammensætninger. Baby er med i sele på mors mave (eller i lift/på et tæppe) og der er tid og ro til at inddrage baby i øvelserne. På dette før- og efterfødselshold vil der også være liggende bækkenbundsøvelser/blid coretræning, som er en central del af ballettens grundtræning og som er lige præcis det, babymødre/gravide har brug for.

Få samtidig alle fordelene fra ballettræningen:

Stærke knæ, ankler og fødder

Smidig hofte, ryg og skuldre

Forbedret balance og koordination

Underviser

Daglig underviser er Sofie Blond, som har danset ballet i 25 år og med stor succes har undervist børn og unge i ballet de seneste 15 år. Sofie er oplært på Susanne Heerings Balletskole og er nu leder af Balletskolen i Næstved. Sofie har løbende holdt sine kompetencer ved lige med supplerende kurser i klassisk ballet, moderne ballet, Bournonville-ballet samt flere dansepædagogiske kurser. Sofie er desuden uddannet pædagog med speciale i kreativ dans – endnu en årsag til, at vi er utrolig glade for at have fået Sofie som underviser i BalletFitness før- og efterfødselstræning.

Sofie har selv 3 børn, hvoraf den senest ankomne er født i 2018. På den baggrund startede Sofie et BalletFitness efterfødselshold i Næstved i 2018. BalletFitness er et voksenballet-koncept, der er udviklet for at voksne motionister kan få glæde af ballettens opretstående grundtræning ved barren (stangskole) uden at skulle igennem hele den grundlæggende balletteknik først. Sofies efterfødselshold blev en stor succes og viser ikke kun Sofies store spændvidde som pædagog, men også at ballet som grundtræning er universel og kan bruges til mange former for motion.

Med Sofies kompetencer inden for pædagogik og børneballet, min egen baggrund fra Balletskolen på Det kgl. Teater/aspirant ved Den kgl. Ballet med fokus på den mere tekniske/avancerede side af ballettræningen er vi et godt match i forhold til at udbyde supergod og velkvalificeret balletundervisning i Sorø – til alle aldersgrupper på alle niveauer.

Tilmeld dig her. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Vh Charlotte de Neergaard
Mobil 23 24 86 12

PS. Når dit barn bliver lidt ældre, kan det fortsætte hos Sofie, som også underviser Sorøs børneballethold – læs mere her.

Kontakt & formalia

Sæsonperioder

En sæsonperiode er et halvår med 15 mødegange.

  • Efterårssæson (september-december): Start ultimo august/primo september – slut sidste hele uge inden jul
  • Forårssæson (januar-april): Start første hele uge i januar – slut ultimo april/primo maj

Vi følger skolernes ferieplan.

Arrangør

BalletFitness før- og efterfødselstræning i Sorø udbydes af Kompagnonerne v. Søren Dam Nielsen, Alleen 7a, 4180 Sorø, cvr.nr. 38141260

NB. Træningssal: Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø (ind i gården)

Kontaktperson: Charlotte de Neergaard, charlotte@intelligentfitness.dk, mobil 23 24 86 12

Bankkonto: Reg.nr. 6820 (Sydbank), konto nr. 0001827620

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: