Intelligent Fitness

Den bedste træning er den, der bliver gjort! Motiverende MUSIK + god, grundlæggende BEVÆGELSESTRÆNING = et langt liv i en stærk krop

Fitnessbarren

Fitnessbarren bruges til holdtræning, individuel træning og hjemmetræning. Barren er en videreudvikling af balletbarren, som bruges til ballettræningens stangskole.

Barre forfra med skilt

Instruktørbarren er den mindste barre (1,5 m bred) og bruges af holdinstruktører og til individuel træning hos træningsudbydere eller til træning hjemme i privaten.

Let at flytte rundt på, behagelig at bruge

Fitnessbarren er mobil; den kan let flyttes ud til siden, når den ikke skal bruges (instruktørbarren vejer ca. 12 kg) og den kan skilles helt ad og samles igen.

Den øverste tværstang (105 cm/albuehøjde) bruges til at holde i, så led og muskler kan trænes isoleret uden balanceproblemer. Den nederste tværstang bruges til at strække ben på og kan justeres op eller ned efter behov. Samtidig er begge stænger foret med skumrør, så det føles behageligt både at holde i og lægge benet på, selv om barren er konstrueret af jernstænger.

Køb eller lej barren og få dit online træningsprogram med i prisen – spar 1.600 kr.

Barren fremstilles i 3 størrelser:

Charlotte ved barren, stræk frem

Mellembarren er 3 m bred og egner sig til holdtræning og privat gruppetræning. Den nederste tværstang er justerbar og kan flyttes op/ned efter behov.

  • 1,5 meter bred (instruktørbarre eller til individuel træning)
  • 3 meter bred (mellembarre til ca. 3 personer)
  • 5 meter bred (lang barre til ca. 5 personer)

Priser inkl. moms:

  • Instruktørbarre, 1, 5 m: Kr. 1.995,-
  • Mellembarre, 3 m: Kr. 2.495,-
  • Lang barre, 5 m: Kr. 2.995,-

Levering i hele DK (kun brofaste øer). Fragtpris afhænger af antal barrer (instruktørbarren alene beløber sig til ca. 350 kr.)

Det er muligt at lease barrerne mod købsprisen som depositum. Min. 6 måneders binding. Fragt afholdes af lejer. Spørg efter tilbud.

Afgiv din bestilling på mail til charlotte@intelligentfitness.dk og få BalletFitness online træningsprogram med i prisen (normalpris 1.600 kr.).

Du får 1 års stream-adgang til BalletFitness online træningsprogram med 19 øvelser (28 videoer). Det er 60 minutters træning, som er let at gøre derhjemme – 3 gange om ugen vil holde dig i en god grundform. Musikken er komponeret specielt til træningen af den internationalt anerkendte pianist og komponist Søren Bebe. Lyt til musikken her.

Øvelser og musik opdateres 2 gange om året, så du hele tiden føler dig motiveret og glad for dit træningsprogram. På den måde mindsker du de forhindringer, der kan afholde dig fra at træne. Læs evt. mere om motivation her: 4 motivationstips til dig

Er du professionel træningsudbyder? Se barrerne i brug på træningshold nedenfor og kontakt mig på mobil 23 24 86 12 eller mail charlotte@intelligentfitness.dk for at modtage konceptbeskrivelse og tilbud. Lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig og dine kunder/elever!

 

Balletskolen i Næstved, instruktørbarre og lang barre, releve

Balletskolen i Næstved med Sofie Blond ved instruktørbarren og hendes BalletFitness-elever ved den lange barre (5 m)

Reklamer
%d bloggers like this: