Grundtræning og god kropsholdning = et langt liv i en stærk krop. Ring i dag på 23 24 86 12

Balletforening Danmark

AKTUELLE TILBUD/LOKALE AKTIVITETER – KLIK HER

Balletforening Danmark er et landsdækkende fællesskab for alle, der interesserer sig for ballet – både som udøvere og som tilskuere.

Elsker du at se ballet som scenekunst? Balletforening Danmark faciliterer lokale balletfællesskaber og arrangerer ture til balletforestillinger, åbne prøver, træningstimer, biograffilm og andre events/arrangementer med den profesionelle ballet som scenekunst.

Er du eller vil du gerne være aktiv udøver? Vælg mellem klassisk ballet, MotionsBallet, SeniorBallet eller BalletFitness. Dyrk din foretrukne ballet-motionsform sammen med ligesindede – det bevarer din motivation og giver dig adgang til et fællesskab baseret på en fantastisk kunstart og én af de bedste og mest udviklende motionsformer/træningsmetoder, der findes.

Balletforening Danmark er et både offline og online landsdækkende netværk, hvis formål det er at udbrede kendskabet til ballet samt tilvejebringe lokale træningsfællesskaber over hele landet – find din by her:

Se Sorø Balletforening på Youtube

Findes der ikke et træningsfællesskab i din by? Vær den første til at starte et træningsfællesskab i din by og få mulighed for at få en gratis fitnessbarretilmeld dig VIP-liste her.

Tilmeld dig Balletforening Danmark via nyhedsbrevsformularen (afkryds pkt. 8 i formularen)

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: