Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Balletforening Danmark

AKTUELLE TILBUD/LOKALE AKTIVITETER – KLIK HER

Balletforening Danmark er et landsdækkende fællesskab for alle, der interesserer sig for ballet – både som udøvere og som tilskuere.

Elsker du at se ballet som scenekunst? Balletforening Danmark faciliterer lokale balletfællesskaber og arrangerer ture til balletforestillinger, åbne prøver, træningstimer, biograffilm og andre events/arrangementer med den profesionelle ballet som scenekunst.

Er du eller vil du gerne være aktiv udøver? Vælg mellem klassisk ballet, MotionsBallet, SeniorBallet eller BalletFitness. Dyrk din foretrukne ballet-motionsform sammen med ligesindede – det bevarer din motivation og giver dig adgang til et fællesskab baseret på en fantastisk kunstart og én af de bedste og mest udviklende motionsformer/træningsmetoder, der findes.

Formål

Balletforening Danmark er et både offline og online landsdækkende netværk, hvis formål det er at udbrede kendskabet til ballet samt tilvejebringe lokale balletfællesskaber over hele landet.

Find din by her:

Findes der ikke et balletfællesskab i din by? Vær den første til at starte et balletfællesskab i din by og få mulighed for at få en gratis fitnessbarre – tilmeld dig VIP-liste her.

Vil du være med?

Tilmeld dig Balletforening Danmark via nyhedsbrevsformularen (afkryds pkt. 8 i formularen)

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: