Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning og god kropsholdning efter balletmetoden. Få et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop – muligt for alle. Kontakt 23 24 86 12

BALOGA

Hvordan kan du vedblive med at dyrke din yndlingssport eller passe dit arbejde, selv om det er hårdt, nedslidende eller stillesiddende?

Det kan du, hvis du opbygger og vedligeholder din krops samlede bevægelses-kompetencer med sund, opbyggende grundtræning.

Dit træningsprogram skal

Musikken er en ekstra inspirator og hjælp, hvis du bruger den rigtigt og ikke bare som baggrundsstøj. Læs mere om, hvordan musik kan understøtte, forbedre og forenkle din træning her: understøttende musik.

Læs 4 motivationstips her.

Er I en gruppe med samme udfordringer/arbejdsopgaver? I vil opleve det endnu mere motiverende, hvis I træner sammen i en gruppe og kan dele succes og resultater. Få adgang til fælles, lukket træningsportal med Your Virtual Trainer for Basic Fitness og kom i form i fællesskab!

BALOGA for virksomheder og arbejdspladser

Få skræddersyede helhedsløsninger målrettet “last movers”. Hver medarbejder skal imødekommes individuelt for at skabe holdbare resultater.

Mindset: Hvordan opfatter medarbejderen sig selv? Er selvopfattelsen en barriere for aktivitet og bevægelse? Blot det at komme i gang med motion er starten på en ændret selvopfattelse.

Mulighed: Er træningen faciliteret, dvs. er den let tilgængelig

  • lige der, hvor medarbejderen befinder sig?
  • lige på de tidspunkter, hvor medarbejderen har tid?
  • lige, når medarbejderen befinder sig i “hot state”, dvs. i en inspireret og handlekraftig tilstand?

Træningen skal være tilgængelig på kontoret/på lageret/i arbejdslokalerne, altså der, hvor medarbejderen har sin daglige gang. I fritiden skal træningen være tilgængelig hjemme, i sportsforeningen, på fitnesscenteret eller andre steder, hvor medarbejderen kommer.

Motivation: Al bevægelse er godt i forhold til ingen bevægelse. Derfor er det ikke vigtigt HVAD medarbejderen kommer i gang med – blot der er initiativ og lyst. Brug inspirations-talks, temaworkshops og teambuildingaktiviteter som igangsætter for virksomhedsforløb, så motivation og mindset hos medarbejderne får et boost fra starten. Denne “hot state”-tilstand hos medarbejderen bruges som afskub for at melde sig på forskellige motionsforløb, som virksomheden stiller til rådighed lige der, hvor medarbejderen befinder sig.

Book tid til et præsentationsmøde med BALOGA Grundtræning her.

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Charlottes Tangoskole
%d bloggers like this: