Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning og god kropsholdning efter balletmetoden. Få et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop – muligt for alle. Kontakt 23 24 86 12

Velkommen til Børneballet i Sorø

Børneballet

i Sorø

Sæsonstart: 2. september 2019

Træningssal:
Skolevej 1 (Fr.berg)
4180 Sorø

Børneballet på Skolevej 1, Sorø

Der er mange gode grunde til at dyrke ballet:

  • BALLET er først og fremmest motion.
  • BALLET er opdragelse og kultur.
  • BALLET udvikler en smuk kropsholdning.
  • BALLET giver berøring med den klassiske musiks verden.

Målsætningen er, at ballet skal være en glæde for alle! Store som små, øvede som uøvede. Den proces, vi skaber i fællesskab i ballettimerne, er for os det vigtigste. Med glade smil, energi og gå på mod hos børnene ”smitter” vi hinanden og oplever glæden ved dansen.

Underviser

Daglig underviser er Sofie Blond, som har danset ballet i 25 år og med stor succes har undervist børn og unge i ballet de seneste 15 år. Sofie er oplært på Susanne Heerings Balletskole og er nu leder af Balletskolen i Næstved. Sofie har løbende holdt sine kompetencer ved lige med supplerende kurser i klassisk ballet, moderne ballet, Bournonville-ballet samt flere dansepædagogiske kurser. Sofie er desuden uddannet pædagog med speciale i kreativ dans – endnu en årsag til, at vi er utrolig glade for at have fået Sofie som underviser i Børneballet i Sorø.

Sofie med sine balletbørn fra Balletskolen i Næstved

Sofie er kendt for at lave flotte og sjove balletforestillinger – både ved juletid og sæsonafslutning. Desuden deltager Sofie altid med sine elever fra Balletskolen i Næstved på Det kongelige Teaters Store Balletskole Dag – en dag kun inviterede balletskoler får lov at deltage i. Børneballet i Sorø har også til mål at kunne tilbyde børn og unge deltagelse i små balletforestillinger, da vi ved, at børnene elsker at vise, hvad de har lært, og at det er motiverende at have noget sjovt i vente.

Med Sofies kompetencer inden for pædagogik og børneballet, min egen baggrund fra Balletskolen på Det kgl. Teater/aspirant ved Den kgl. Ballet med fokus på den mere tekniske/avancerede side af ballettræningen er vi et godt match i forhold til at udbyde supergod og velkvalificeret balletundervisning i Sorø – til alle aldersgrupper på alle niveauer.

Sofie og jeg glæder os til at arbejde sammen som et team – og jeg er glad for (endelig) at få Børneballet i Sorø!

Tilmeld dit barn her. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Vh Charlotte de Neergaard
Mobil 23 24 86 12

PS. Sofie underviser også Sorøs nye mor/baby/gravid BalletFitness – som var en stor succes i Næstved.

Kontakt & formalia

Sko og træningstøj

Bløde balletsko (også kaldet springsko), lyserøde trikot uden fødder samt balletdragt og evt. benvarmere (NB. Gymnastiksko m. gummisåler kan IKKE bruges). Start gerne i sokker/gymnastiktøj. Vi skaffer balletsko hjem i løbet af sæsonen og hjælper med at finde rette størrelse til dit barn. Langt hår skal være samlet i nakken.

Sæsonperioder

  • Efterårssæson (september-december): Start første hele uge i september – slut sidste hele uge inden jul
  • Forårssæson (januar-april): Start første hele uge i januar – slut med udgangen af april

Følgeordning

Følgeordning fra Sorø Privatskole/Sorø Borgerskole samt Frederiksberg Skole kan i nødstilfælde arrangeres. Men mange af balletbørnene kommer i forvejen fra disse skoler, så prøv først at lave en aftale med nogle andre forældre. Brug meget gerne FB-gruppen Børneballet i Sorø til sådanne opslag.

Arrangør

Børneballet i Sorø udbydes af Kompagnonerne v. Søren Dam Nielsen, Alleen 7a, 4180 Sorø, cvr.nr. 38141260

NB. Træningssal: Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø (ind i gården)

Kontaktperson: Charlotte de Neergaard, charlotte@intelligentfitness.dk, mobil 23 24 86 12

Bankkonto: Reg.nr. 6820 (Sydbank), konto nr. 0001827620

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: