Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Sorø

Dyrk Intelligent Fitness på alle niveauer i Sorø. Find holdundervisning, workshops og individuel coaching for børn, unge, motionister og seniorer.

Holdundervisning

Holdundervisning er et kursusforløb for flere deltagere inden for samme niveau, motionsform og aldersgruppe/sundhedstilstand. Du bliver en del af et fællesskab på et fast undervisningshold med ligesindede. At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi. Find forskellige holdforløb nedenfor.

Børneballet

Ballet er udviklende og sjov dansemotion for dit barn. Målsætningen på vores hold er, at ballet skal være en glæde for alle! Store som små, øvede som uøvede. Den proces, vi skaber i fællesskab i ballettimerne, er for os det vigtigste. Med glade smil, energi og gå på mod hos børnene ”smitter” vi hinanden og oplever glæden ved dansen. Læs mere på www.børneballet.dk

Voksenballet

Meld dig ind i Sorø Balletforening og kom med på hold i BalletFitness, MotionsBallet og SeniorBallet. Nyd samtidig det hyggelige selskab med fællesture til balletforestillinger, workshops, biograffilm og andre balletarrangementer. For alle voksne i og uden for Sorø Kommune. Start på INTRO-hold, hvis du ikke har danset ballet før. Læs mere på www.sorø-balletforening.dk.

Før- og efterfødselstræning

Er du gravid eller har du lige født? Hold dig i form og få styrket bækkenbunden med BalletFitness – også sammen med dit barn, som vil elske den skønne musik. Læs mere på mødreballet.dk

Grundtræning for voksne/seniorer – kom videre efter dit forløb i Sorø Sundhedscenter

Har du været igennem et forløb i Sorø Sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din grundform ved lige med BALOGA Grundtræning i et godt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.

Har du kronisk sygdom? Holdet er samtidig åbent for borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter (slidgigt) og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredstilstand og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparat og kondition.

Holdet er også åbent for dig, der har fået motion på recept eller en henvisning fra din læge.

Læs mere om BALOGA Grundtræning her.

Coaching og workshops

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: