Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 Motorik & Rytmik 🎼 God holdning 🕺 Et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Velkommen til forældre/barn-motionshold i Sorø

Barselshold + legestue

HVER MANDAG
Kl. 13.00-14.30: BalletFitness før- og efterfødselsmotion – LÆS MERE
Udvalgte lørdage: Balletlegestue fra 2 år med mor/far/bedste – LÆS MERE

Lys og hyggelig balletsal 300 m fra Sorø station
Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø

BalletFitness før- og efterfødselsmotion med Sofie Blond

Er du på barsel? Hold dig i form med Sofie Blond, der er uddannet pædagog, ballettræner og mor til 3. Kom som gravid med din baby i maven eller som far/mor med baby ved din side – uanset hvad, vil din baby elske den skønne musik. Og Sofie ved præcis hvad det er, DU som gravid eller nybagt mor har brug for – for hun har prøvet det selv. Voksne uden baby, der har tid midt på dagen og gerne vil nyde de rolige øvelser – hvor vi kommer helt i dybden med coretræning/bækkenbund til dejlig musik i hyggeligt samvær – er også velkomne.

Sofie Blond ved barren i balletsalen på Frederiksberg, Sorø (Skolevej 1) (foto Søren Dam Nielsen, 2019)

Holdtræning med Sofie

Sofie har selv 3 børn, hvoraf den senest ankomne er født i 2018. På den baggrund startede Sofie et BalletFitness efterfødselshold i Næstved, hvor hendes egen baby var med. Det var en stor succes – ikke mindst fordi Sofie underviser efter BalletFitness-metoden, som er et voksenballet-koncept efter ballettens grundtrin, hvor alle kan være med. BalletFitness er udviklet for at voksne motionister, der ikke kender til ballet, kan drage nytte af ballettens fantastisk effektive og udviklende grundtræning ved barren (stangskole). At Sofies før- og efterfødselshold blev en stor succes viser ikke kun Sofies store spændvidde som pædagog, men også at ballet som grundtræning er universel og kan bruges til mange former for motion.

Træn BalletFitness og få alle fordelene fra ballettræningen:

Stærke knæ, ankler og fødder

Smidig hofte, ryg og skuldre

Forbedret balance og koordination

Hvordan foregår træningen?

På holdet i den hyggelige balletsal på Frederiksberg – tæt på Sorø station – vil Sofie tage dig igennem ballettens grundtrin og opbyggende øvelser med BalletFitness, som alle kan deltage i uden forudgående kendskab til ballet. Det hele foregår til behagelig musik, der understøtter bevægelser og øvelser på en naturlig måde. Baby er med i bæresele (eller i lift/på et tæppe) og der er tid og ro til at inddrage baby i øvelserne. Sofie vil også guide dig igennem liggende bækkenbundsøvelser/blid coretræning, som er en central del af ballettens grundtræning og som er lige præcis det, babymødre/gravide har brug for.

Hvor tidligt efter fødslen må jeg deltage?

Efter en normal fødsel skal der gå 4-5 uger, før din krop er klar til træning. Efter kejsersnit er det 8 uge.

Sofie med sit tredje barn Alma i bæresele ved barren (Balletskolen i Næstved)
Sofie holdt sig selv i form som højgravid med BalletFitness (Balletskolen i Næstved)

Kan jeg få en gratis prøvetime på et BalletFitness før- og efterfødselshold?

Ja naturligvis! Kom og oplev holdtræning med Sofie Blond – book en gratis prøvetime nedenfor. Vi glæder os til at se dig i den lyse og hyggelige balletsal 300 m fra Sorø station på Skolevej 1, Frederiksberg, 4180 Sorø (du skal ind gennem porten og lige frem til indgangen til balletsalen i hjørnet).

PS. Hvis du ikke kan komme til Sorø, har Sofie også BalletFitness før- og efterfødselshold på Balletskolen i Næstved – BOOK prøvetime her.

Balletlegestue

Balletleg for børn fra 2 år med mor/far, bedsteforælder eller anden voksen. Vi leger os vej igennem dansen, sætter fantasien løs, synger og springer til den skønne, klassiske musik. Kom og vær med! LÆS MERE

Ballet for børn fra 2 år i den hyggelige balletsal tæt på Sorø station

Balletleg for børn og forældre/bedsteforældre med pædagog og balletinstruktør Sofie Blond, som har mange års erfaring både med børn og ballet. Læs mere om Sofie nedenfor.

Vi glæder os til at se dig og dit barn!

PS. Læs også om Børneballet i Sorø – KLIK HER.

Om os

Daglig underviser er Sofie Blond, som har danset ballet i 25 år og med stor succes har undervist børn og unge i ballet de seneste 15 år. Sofie er oplært på Susanne Heerings Balletskole og er nu leder af Balletskolen i Næstved. Sofie har løbende holdt sine kompetencer ved lige med supplerende kurser i klassisk ballet, moderne ballet, Bournonville-ballet samt flere dansepædagogiske kurser. Sofie er desuden uddannet pædagog med speciale i kreativ dans – endnu en årsag til, at vi er utrolig glade for at have fået Sofie som underviser i Sorø.

Sofie og børnene på spring gennem balletsalen i Sorø

Med Sofies kompetencer inden for pædagogik og børneballet, min egen baggrund fra Balletskolen på Det kgl. Teater/aspirant ved Den kgl. Ballet med fokus på den mere tekniske/avancerede side af ballettræningen – og som udvikler af nye træningskoncepter – er vi et godt match i forhold til at udbyde supergod og velkvalificeret balletundervisning i Sorø – til alle aldersgrupper på alle niveauer.

Tilmeld dig her. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Vh Charlotte de Neergaard
Administrator, voksenballettræner og konceptudvikler
Mobil 23 24 86 12

PS. Når dit barn bliver lidt ældre, kan det fortsætte hos Sofie, som også underviser Sorøs børneballethold – læs mere her.

Kontakt & INFO

Praktiske oplysninger

STED: Balletsalen på Skolevej 1, 4180 Sorø (du skal ind gennem porten og lige frem igennem gården til indgangen i hjørnet). Den lyse og hyggelige balletsal ligger kun 300 meter fra Sorø station med udenbys tog- og busdrift.

Påklædning: Tøj til bevægelse samt bløde balletsko eller sokker (uden dupper!). HUSK også bæresele samt blødt, lunt tæppe til baby.

Sæsonperioder

En sæsonperiode er et halvår med 15 mødegange.

  • Efterårssæson (september-december): Start ultimo august/primo september – slut sidste hele uge inden jul
  • Forårssæson (januar-april): Start første hele uge i januar – slut ultimo april/primo maj

Vi følger skolernes ferieplan.

Arrangør

Arrangør er Intelligent Fitness – en del af Kompagnonerne v. Søren Dam Nielsen, Alleen 7a, 4180 Sorø, cvr.nr. 38141260

NB. Træningssal: Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø

Administrator og kontaktperson: Charlotte de Neergaard, http://www.intelligentfitness.dk

Bankkonto: Reg.nr. 6820 (Sydbank), konto nr. 0001827620

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: