Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Sorø Balletforening INFO

Underviser

Charlotte de Neergaard er uddannet ved Den kgl. Ballet og underviser alle hold i Sorø Balletforening

Deltagerbetaling

For at deltage i foreningens aktiviteter, skal du betale medlemskontingent (100 kr. pr. halvår). Herudover betaler du for de aktiviteter, du deltager i. Tryk på tilmeldingsknappen, så kan du se, hvad det koster. Uanset hvornår i løbet af en sæson, du tilmelder dig, skal du betale fuldt holdkontingent. Alternativt er du velkommen til – efter en evt. prøvetime – at udskyde din tilmelding til næste sæsonperiode (læs mere nedenfor).

Gratis prøvetime

Du er velkommen til en gratis prøvetime på et oprettet hold efter forudgående aftale. Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, betaler du for hele kursusforløbet jf. annonceret pris, uanset hvornår du tilmelder dig. Tilmelding er bindende. Du er også velkommen til en DROP-IN-prøvetime (25 kr.).

Rabat

Du får rabat, hvis du tilmelder dig to faste sæsonhold – 50 % rabat på det billigste.

Erstatningstimer/refusion af deltagerbetaling

Det er tilladt at alternere, dvs. hvis du ikke kan komme på dit eget, faste sæsonhold en dag, er du velkommen på et af de andre faste sæsonhold – også selv om det ikke er inden for samme uge, blot det er inden for samme sæson. Stangskolen vil som udgangspunkt være nogenlunde den samme for alle sæsonhold på samme niveau, så du møder ikke helt ukendte trin på et andet fast sæsonhold.

Bemærk at tilmelding er bindende. Kun i det tilfælde at træningen må afbrydes resten af sæsonen pga. egen sygdom/skade, kan de resterende mødegange refunderes.

Sæsonperioder

  • Efterårssæson (september-december): Start første hele uge i september – slut sidste hele uge inden jul
  • Forårssæson (januar-april): Start første hele uge i januar – slut med udgangen af april
  • Sommersæson (maj-juni): Start i direkte forlængelse af forårssæsonen – slut sidste hele uge i juni
  • Sommerferie (juli-august): DROP-IN for alle lørdage kl. 10-11 + BalletFitness på badebroen.

Bemærk: Alle, der tilmelder sig et fast sæsonhold, bedes påregne, at sidste mødegang kan blive skubbet en uge frem (fordi skolerne har krav på salen med kort varsel og vi derfor kan blive nødt til at aflyse en mødegang midt i sæsonen).

Praktiske oplysninger

Vi træner i bløde balletsko (springsko) eller tykke sokker, som kan glide på gulvet. Ingen “dupper” eller gummi-/plastsåler.

SMS-service

Alle aktive medlemmer er automatisk tilmeldt SMS-service. Man kan til hver en tid framelde sig denne service ved at give besked på mobil 23 24 86 12. Herefter kan man blive meldt på igen ved førstkommende sæsonstart.

SMS-service benyttes i forbindelse med DROP-IN-klasser:

1) Foreningen udsender en sms til alle medlemmer dagen før DROP-IN
2) Tilmeld dig ved at besvare sms’en (og ellers ignorer den). Hvis mindst 2 har tilmeldt sig, gennemføres træningen. 
3) Foreningen bekræfter din tilmelding (eller aflyser, hvis ikke nok har tilmeldt sig).

Medlemmerne er glade for denne service og det er yderst sjældent en DROP-IN-klasse må aflyses.

Videokanaler

Sorø Balletforening har to videokanaler: En offentlig og en privat.

Den private videokanal bruges til at dele de forskellige holds sæsonkoreografier, både så medlemmerne kan se, hvad de andre hold laver, og så man kan øve sig hjemme. Samtidig kan vi på den måde tage tidligere koreografier og danse op igen, hvis vi får lyst. Ved indmeldelse i foreningen får du link og adgangskode til den lukkede videokanal. Disse login-oplysninger må ikke deles med udenforstående.

Den offentlige videokanal bruges som fælles kanal for alle balletforeninger i Danmark.

Baggrund

Sorø Balletforening blev startet i 2012 af Charlotte de Neergaard med det formål at udbrede kendskabet til klassisk ballet generelt samt skabe rammerne for udøvelsen af kunstarten ballet på amatørniveau i Sorø og omkringliggende kommuner.

Sorø Balletforening afholder jævnligt åbne workshops ved fx sæsonstart i september og i forbindelse med Dansens Dag 29. april. Derudover sponserer foreningen BalletFitness på badebroen hvert år i juli/august.

Ud over træning tilbyder foreningen også sociale aktiviteter i form af ture til Det kongelige Teater fx for at se balletforestillinger eller for at overvære Brunch & Ballet eller Åben Prøve. Foreningen arrangerer også trænings-ekskursioner med gæsteundervisere – bl.a. til Christianshavns Balletskole og åben træning på Kongens Nytorv/Det kongelige Teater. Vi arrangerer også aktiviteter lokalt, fx biografture og lokale teaterture med fællesspisning.

I 2016 lavede Sorø Balletforening en skyggeballet ved Kyndelmisse i Sorø. Se video og læs mere her.

Kontakt & Formalia

Sorø Balletforening
Vedelsgade 22, 2.th.
4180 Sorø
http://www.sorø-balletforening.dk

NB. Træningssal: Skolevej 1, Frederiksberg, 4180 Sorø (ind i gården)

CVR-nummer: 35753397

Bankkonto: Reg.nr. 2300 (Nordea), konto: 8981740433

Mobile pay nr. 53943

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: