Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Fitnessbarren

Fitnessbarren bruges til holdtræning, individuel træning og hjemmetræning. Barren er en videreudvikling af balletbarren, som bruges til ballettræningens stangskole.

Barre forfra med skilt
Den mindste barre er med en bredde på 1,5 meter beregnet til 1 person. Den vejer ca. 12 kg og kan let flyttes ud til siden, når den ikke skal bruges. Højden er 105 cm.

Let at flytte rundt på, behagelig at bruge

Fitnessbarren er mobil; den kan let flyttes ud til siden, når den ikke skal bruges og den kan skilles helt ad og samles igen.

Den øverste tværstang bruges til at holde i, så benenes led og muskler kan trænes et ad gangen uden balanceproblemer. Den nederste tværstang bruges til at strække ben på og kan justeres op eller ned efter behov. Samtidig er begge stænger foret med skumrør, så det føles behageligt både at holde i og lægge benet på, selv om barren er konstrueret af jernstænger.

Øvelserne udføres både med front til stangen (2 hænder på barren) og med siden til stangen (1 hånd på barren).

Pris og levering

Fitnessbarren fremstilles i tre forskellige bredder:

Charlotte ved barren, stræk frem
Den nederste tværstang er justerbar og kan flyttes op/ned efter behov, så det sundeste stræk i ben og ryg opnås.
 • 1,5 meter bred til 1 person
 • 3,0 meter bred til ca. 3 personer
 • 5,0 meter bred til ca. 5 personer

Købspris inkl. moms:

 • 1,5 meter bred: Kr. 1.995,-
 • 3,0 meter bred: Kr. 2.495,-
 • 5,0 meter bred: Kr. 2.995,-

Levering i hele DK (kun brofaste øer). Fragtpris (min. 350 kr.) tillægges ovennævnte priser.

BEMÆRK: Der følger 1 års stream-adgang til et fuldt online BalletFitness® grundtræningsprogram (19 øvelser/28 videoer/60 min.) uden beregning med i købet, så du kan komme i gang med det samme (NB. Kun 1 GRATIS program pr. kunde).

Vil du starte med at lease en barre?

Det er muligt at lease fitnessbarrerne mod købsprisen som depositum. Min. 6 måneders binding med en måneds opsigelse til udgangen af en måned. Fragt afholdes af lejer.

Lejepris inkl. moms:

 • 1,5 meter bred: Kr. 150,- pr. måned
 • 3,0 meter bred: Kr. 200,- pr. måned
 • 5,0 meter bred: Kr. 250,- pr. måned

Efter 12 måneders leje kan du frit vælge én af følgende 3 muligheder:

 1. Beholde fitnessbarrerne som eje samt få 1 års stream-adgang til et fuldt BalletFitness® grundtræningsprogram (19 øvelser/28 videoer/60 min.) uden beregning (NB. Kun 1 GRATIS program pr. kunde).
 2. Returnere fitnessbarrerne og modtage dit depositum retur – du afholder kun fragtudgiften samt den leje, du allerede har betalt.
 3. Fortsætte med at leje fitnessbarrerne (du kan herefter frit vælge mulighed nr. 1, når det passer dig).

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med henblik på at købe/lease en fitnessbarre

Balletskolen i Næstved, instruktørbarre og lang barre, releve
Balletskolen i Næstved med Sofie Blond som BalletFitness-træner forrest ved instruktørbarren (1,5 m) og BalletFitness-eleverne ved den lange holdbarre (5 m)

Vil du inviteres til GRATIS workshop med mulighed for at få en GRATIS fitnessbarre med hjem?

For at du kan få maksimalt udbytte af Intelligent Fitness træningssystem vil jeg invitere dig til en GRATIS workshop i Sorø. Hvis du på workshoppen køber et fuldt online BalletFitness® grundtræningsprogram (19 øvelser/28 videoer/60 min.), får du en fitnessbarre (1,5 meter) med hjem uden beregning (normalpris 1.995 kr.)! Så bliver det ikke nemmere og billigere at komme i gang. Hvis du ikke har lyst til at købe noget, er det helt fint – så har du bare brugt en dag på at blive klogere på BalletFitness og balletmetoden.

På workshoppen bliver du introduceret til træningssystemet. Jeg gennemgår formålet med hver enkelt øvelse og sætter dig ind i de vigtigste balletbegreber og balletmetoden. Herefter er du klar til at komme i gang med træningen derhjemme – enten alene eller som vært sammen med familie, venner, naboer eller andre bekendte. Og du har altid en hotline til mig, hvis du bliver i tvivl om noget eller skal have hjælp.

Bliv inviteret til GRATIS workshop i Sorø – tilmeld dig VIP-liste (vælg pkt. 6 på tilmeldingsformularen)


Træning og instruktion ONLINE
BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: