Intelligent Fitness

Grundlæggende bevægelsestræning til musik – et langt liv i en stærk og glad krop

Personlig træning

Hvordan kan du vedblive med at dyrke din yndlingssport (eller arbejde), selv om det er hårdt ved din krop?

Det kan du, hvis du opbygger og vedligeholder din krops samlede bevægelses-kompetencer med sund, opbyggende (ikke nedslidende!) og inspirerende træning til understøttende musik.

Træningsprogrammet skal

  • Passe til din krop, dine fysiske udfordringer og de aktiviteter, du gerne vil fylde dit liv med.
  • Give dig en god kropsbevidsthed, muskulær balance og kontrol – også over de mindre dominerende muskelgrupper – samt god koordinationsevne
  • Optimere den måde, du bruger din krop på, så du får styrke og værktøjer til at kunne modstå lige præcis de hårde og belastende aktiviteter, som DU er udsat for – det være sig sport eller arbejde.

Hvis det for dig er en helt ny tilgang til at træne og vedligeholde din krop, skal vi tage det et skridt ad gangen. Når du starter hos mig til personlig træning og vi skal sammensætte dit personlige træningsprogram, har jeg god erfaring med at følge de 3 V’er: Viden – Vejledning – Vaneændring.

Viden

Først skal du forstå hvilke udfordringer du har i forhold til dine fysiske aktiviteter og din fysik. Når vi har kortlagt dine udfordringer og din nuværende måde at klare dem på, gennemgår vi den koordination, som din krop foretager sig, og hvad der er særligt belastende ved den. På den måde får vi viden om din krops automatik og den ubevidste måde, du klarer dine udfordringer på.

Vejledning

Herefter kan  vi prøve andre bevægelsesprogrammer (måder dit bevægelsesapparat løser fysiske opgaver på). Når vi sammen finder ind til noget, der virker for dig, og som jeg kan se er sundt og opbyggende for dine led og muskler, inddrager vi det i dit daglige grundtræningsprogram.

Vaneændring

Nu kommer det hårde arbejde! Hertil har jeg været med dig hele tiden – nu skal du i gang med at træne selv dagligt med det program, du har fået af mig for at ændre din krops dårlige vaner. Du får et antal træningsvideoer, hvor jeg udfører dine øvelser til understøttende musik – du skal så bare følge mig. Det er så enkelt og motiverende, det overhovedet kan være. Jeg kan også altid nås “live” ved at du ringer eller skriver til mig. Og hvis I er en gruppe med samme udfordringer og samme øvelser, vil I opleve det endnu mere motiverende, hvis I træner sammen.

Skriv til mig allerede i dag, så jeg kan hjælpe dig: charlotte@intelligentfitness.dk

PERSONLIGE træningskoncepter:

Træn selv med “Your virtual trainer for basic fitness” online:

BALLET

your virtual trainer 1536x768 med logo til vimeo ondemand-page

TANGO

your virtual trainer 1536x768 med logo til vimeo ondemand-page tango

 

Reklamer
%d bloggers like this: