Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning efter balletmetoden. Få et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop – muligt for alle

Personlig coaching

Hvordan kan du vedblive med at dyrke din yndlingssport eller passe dit job, selv om det er hårdt og nedslidende?

Det kan du, hvis du opbygger og vedligeholder din krops samlede bevægelses-kompetencer med sund, opbyggende GRUNDTRÆNING.

Træningsprogrammet skal

  • Passe til din krop, dine fysiske udfordringer og de aktiviteter, du gerne vil fylde dit liv med. Ja tak, jeg vil gerne have professionel hjælp
  • Give dig en god kropsbevidsthed, muskulær balance og kontrol – også over de mindre dominerende muskelgrupper – samt god koordinationsevne
  • Optimere den måde, du bruger din krop på, så du får styrke og metoder til at kunne modstå lige præcis de hårde og belastende aktiviteter, som DU er udsat for – det være sig sport eller arbejde.

Musikken er en ekstra inspirator og hjælp, hvis du bruger den rigtigt og ikke bare som baggrundsstøj. Læs mere om, hvordan musik kan understøtte, forbedre og forenkle din træning her: understøttende musik.

Hvis personlig coaching er en helt ny tilgang til at træne og vedligeholde din krop, skal vi tage det et skridt ad gangen. Når du får personlig coaching hos mig sammensætter vi dit personlige træningsprogram ud fra de 3 V’er: Viden – Vejledning – Vaneændring.

Viden

Først skal vi definere, hvilke udfordringer du har i forhold til dine fysiske aktiviteter og din fysik. Når vi har kortlagt dine udfordringer og din nuværende måde at klare dem på, kan vi vurdere hvordan og i hvor høj grad og det belaster og slider din krop. På den måde får vi viden om din krops automatik og vaner, dvs. den ubevidste måde, du håndterer dine daglige fysiske udfordringer på.

Vejledning

Herefter kan  vi prøve andre bevægelsesprogrammer (måder dit bevægelsesapparat løser fysiske opgaver på). Når vi sammen finder ind til noget, der virker for dig, og som jeg kan se er sundt og styrkende for dine led og muskler, inddrager vi det i dit daglige grundtræningsprogram.

Vaneændring

Nu kommer det hårde arbejde! Hertil har jeg været med dig hele tiden – nu skal du i gang med at træne selv dagligt med det program, du har fået af mig for at ændre din krops dårlige vaner. Du får et antal træningsvideoer, hvor jeg udfører dine øvelser til understøttende musik – du skal så bare følge mig. Det er så enkelt og motiverende, det overhovedet kan være. Jeg kan også altid nås “live” ved at du ringer eller skriver til mig. Og hvis I er en gruppe med samme udfordringer og samme øvelser, vil I opleve det endnu mere motiverende, hvis I træner sammen.

Grundtræningsprogrammer – klar til brug

Jeg har forproduceret grundtræningsprogrammer til forskellige målgrupper, som du er velkommen til at benytte:

For roere: RowingFitness

For dansere: BalletFitness

For tangodansere: TangoFitness

For kontorfolk: MinutFitness

For seniorer: SeniorFitness

Jeg laver hele tiden nye programmer til nye målgrupper. Hvis du har en sport eller et arbejde, som giver dig fysiske udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så får du et GRATIS grundtræningsprogram, hvis jeg må bruge din case til udvikling af programmet samt markedsføring af det. Tilmeld dig her.

Your Virtual Trainer for Basic Fitness

Du finder alle online ydelser og produkter på min online kanal “Your Virtual Trainer for Basic Fitness” her.

LOGO virtual trainer youtube 2304x1152

your virtual trainer 1536x768 med logo til vimeo ondemand-page

your virtual trainer 1536x768 med logo til vimeo ondemand-page tango

LOGO SeniorFitness.dk

 

Reklamer
%d bloggers like this: