Intelligent Fitness

Grundlæggende bevægelsestræning til musik – et langt liv i en stærk krop

Presse

PRESSEMEDDELELSE (13.04.2017)

Ballet & Tango i Sorø på Dansens Dag 29. april

Når Dansens Dag løber af stabelen over hele verden, kan du i Sorø deltage i Ballet & Tango-workshop arrangeret af Sorø Balletforening. Den dag holder foreningen ÅBENT HUS for alle interesserede for at vise, at balletfitness er noget alle kan være med til, hvis man vil træne sin krop på en intelligent, sund og bæredygtig måde i fællesskab med andre. BalletFitness® er et nyt koncept som bygger på ballet som træningsmetode, der intet har med klassisk ballet som kunstart at gøre.

Tango på en helt ny måde

På samme workshop kan man få lov at prøve en helt ny måde at danse tango på. Det er argentinsk tango udformet som linedance. Derfor behøver man ikke medbringe en dansepartner for at opleve den skønne tangomusik og danse de elegante argentinske tangotrin, som ikke er svære at udføre, når blot man følger opvarmningen ved barren først.

Om Dansens Dag

Den 29. april er Dansens Dag, hvor dansen bliver fejret i hele verden. Dansens Dag sætter hvert år spot på dansens evne til at krydse politiske, kulturelle og etniske grænser og forene folk i fred og venskab gennem dansen som sprog. Dansens Dag er for alle og med alle, og de mange arrangementer udspringer af lokale initiativer og er lokalt forankret. Dansen sniger sig ind i skolerne, biograferne, ud i det offentlige rum, på perroner og torve, og man kan opleve alt fra squaredance, folkedans og hip hop til ballet, tango og moderne dans. Og i Sorø kan man altså deltage i balletfitness for alle og tango-linedance uden dansepartner.

Workshoppen finder sted kl. 9-11 i gymnastiksalen, Skolevej 1, Sorø, og deltagelse er gratis. Man skal medbringe tykke sokker til opvarmning og dansesko (hvis man har) til tango. Tilmelding senest 23. april til foreningens formand, Gerd Trærup, på mobil 20630249 eller mail gerd@traerup.net.

Kom til Ballet & Tango-workshop hos Sorø Balletforening på Dansens Dag 29. april

Læs opslag (blogpost)

Læs invitation til Ballet & Tango-workshop (pdf)

Læs mere om Sorø Balletforening (website)

Læs mere om balletinstruktør i Sorø Balletforening, Charlotte de Neergaard (blog-side)

Logo Ballet & Tango-workshop:

 

Reklamer
%d bloggers like this: