Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Sorø

Dyrk grundtræning på alle niveauer i Sorø. Find holdundervisning, workshops og individuel coaching for børn, unge, motionister og seniorer.

Holdundervisning

Du bliver en del af et fællesskab på et fast undervisningshold med ligesindede. At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

Grundtræning for voksne/seniorer – kom videre efter dit forløb i Sorø Sundhedscenter

Har du været igennem et forløb i Sorø Sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din grundform ved lige med BALOGA Grundtræning i et godt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.

Har du kronisk sygdom? Holdet er samtidig åbent for borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter (slidgigt) og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredstilstand og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparat og kondition.

Holdet er også åbent for dig, der har fået motion på recept eller en henvisning fra din læge.

BALOGA for seniorer. Opretstående motion ved støttebarre. Grundtræning af knæ, ankler, fødder og hofte, ryg, skulder. Desuden elastikøvelser som supplement til styrketræningen samt strækøvelser som supplement til afspænding og smidighedstræningen.

TID: Fredag kl. 10-11
STED: Balletsalen, Skolevej 1 (ind gennem porten og over gården)
PRIS: 25 kr. pr. gang + 600 kr. pr. halvår.

Læs mere om BALOGA Grundtræning her.

Tilmeld dig her

Udfyld og send kontaktformularen nedenfor (husk at afkrydse dine ønsker). Jeg passer godt på dine kontaktoplysninger og deler dem naturligvis ikke med nogen overhovedet. Du modtager en bekræftelse pr. mail inden for et par dage efter din tilmelding (vi er ikke “automatiseret” endnu, så forvent ikke en øjeblikkelig bekræftelse på din tilmelding).

Jeg glæder mig til at høre fra dig 💚

Søger du dans i Sorø? Klik dig videre her:

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: