Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 kropsbevidsthed 🧘‍♀️ god holdning 🕺 et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Velkommen til Børneballet i Sorø

Børneballet

med Sofie Blond

Lys og hyggelig balletsal 300 m fra Sorø station
Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø

Der er mange gode grunde til at dyrke ballet

 • BALLET er først og fremmest motion
 • BALLET er dannelse og kultur
 • BALLET udvikler en smuk kropsholdning og en sund kropsbevidsthed
 • BALLET giver musikalitet og indblik i den klassiske musikverden

Målsætningen er, at ballet skal være en glæde for alle! Store som små, øvede som uøvede. Den proces, vi skaber i fællesskab i ballettimerne, er for os det vigtigste. Med glade smil, energi og gå på mod hos børnene ”smitter” vi hinanden og oplever glæden ved dansen.

Børneballet på Skolevej 1, Sorø

Kom og prøv børneballet i Sorø

Skal dit barn også opleve danseglæde, god motion og musikalitet? Kom til en gratis prøvetræning – book her:

PS. Tjek også Balletlegestue ud – KLIK HER.

Underviser i børneballet i Sorø: Sofie Blond

Daglig underviser er Sofie Blond, som har danset ballet i 25 år og med stor succes har undervist børn og unge i ballet de seneste 15 år. Sofie er oplært på Susanne Heerings Balletskole og er nu leder af Balletskolen i Næstved. Sofie har løbende holdt sine kompetencer ved lige med supplerende kurser i klassisk ballet, moderne ballet, Bournonville-ballet samt flere dansepædagogiske kurser. Sofie er desuden uddannet pædagog med speciale i kreativ dans – endnu en årsag til, at vi er utrolig glade for at have fået Sofie som underviser i Børneballet i Sorø.

Sofie med sine balletbørn fra Balletskolen i Næstved

Sofie er kendt for at lave flotte og sjove balletforestillinger – både ved juletid og sæsonafslutning. Desuden deltager Sofie altid med sine elever fra Balletskolen i Næstved på Det kongelige Teaters Store Balletskole Dag – en dag kun inviterede balletskoler får lov at deltage i. Børneballet i Sorø har også til mål at kunne tilbyde børn og unge deltagelse i små balletforestillinger, da vi ved, at børnene elsker at vise, hvad de har lært, og at det er motiverende at have noget sjovt i vente.

Med Sofies kompetencer inden for pædagogik og børneballet, min egen baggrund fra Balletskolen på Det kgl. Teater/aspirant ved Den kgl. Ballet med fokus på den mere tekniske/avancerede side af ballettræningen er vi et godt match i forhold til at udbyde supergod og velkvalificeret balletundervisning i Sorø – til alle aldersgrupper på alle niveauer.

Sofie og jeg glæder os til at arbejde sammen som et team – og jeg er glad for (endelig) at få Børneballet i Sorø!

Tilmeld dit barn her. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Vh Charlotte de Neergaard
Administrator og konceptudvikler
Mobil 23 24 86 12

PS. Sofie underviser også Sorøs nye BalletFitness før- og efterfødselshold – som var en stor succes i Næstved.

Balletforening Danmark

Kom med i det landsdækkende fællesskab omkring ballet – både for aktive udøvere, forældre og tilskuere. Læs mere på http://www.balletforening.dk

Kontakt & INFO om børneballet

Sko, beklædning og fremtoning

Til den grundlæggende ballettræning bruges bløde balletsko (også kaldet springsko). Det er særlige sko med læder/ruskindssåler, bindebånd i kanten og elastik over vristen (NB. Gymnastiksko m. gummisåler kan ikke bruges). Vi anbefaler sko i skind, da de former sig efter foden og holder længere. Bemærk, at der ikke er forskel på højre/venstre. Første gang skoene har været brugt, noteres et H eller V i skoen, så den rette sko fremover kommer på rette fod. Skriv samtidig navn i skoen. Husk at bindebåndet bindes uden knude, men med dobbeltsløjfe – så kan båndet løsnes igen, hvis I får brug for det. Vi skaffer balletsko hjem i løbet af sæsonen og hjælper med at finde rette størrelse til dit barn. Et par bløde balletsko i skind med helsål koster ca. 200 kr. Sko bestilles ved at sende navn og normal skostørrelse til Charlotte på mobil 23 24 86 12.

Derudover skal dit barn bære strømpebukser, en balletdragt og evt. benvarmere og slå-om-trøje. De særlige ballet-strømpebukser hedder trikot – de er blødere end strømpebukser og kraftigere/mere holdbare end nylonstrømper. De skal være lyserøde (dvs. hudfarvede). Benvarmere må kun gå op til knæene, men må være i valgfri farve, ligesom balletdragten må (vi anbefaler dog lyserød eller lyseblå af hensyn til opvisninger og ensartethed). Dragter må være med eller uden kort skørt.

Vi skaffer trikot og benvarmere hjem i løbet af sæsonen samt dragter og slå-om-trøje ved behov. Et par lyserøde trikot koster ca. 75 kr. Et par benvarmere i valgfri farve koster også ca. 75 kr. Charlotte har som regel nogle få trikot og benvarmere på lager – spørg efter dem på sms til mobil 23 24 86 12.

Børnenes hår skal samles i nakken eller sættes op i en knold. Ingen smykker og ure (risiko for at rive hinanden), men ok med diskrete ørestickers (ikke ringe).

Sæsonperioder, opvisninger og daglig træning

Vi deler året op i 3 sæsonperioder:

 • Efterårssæson (september-december): Start ultimo august/primo september – slut sidste hele uge inden jul = 15 mødegange
 • Forårssæson (januar-april): Start første hele uge i januar – slut ultimo april/primo maj = 15 mødegange
 • Sommersæson (maj-juni): I umiddelbar fortsættelse af forårssæson = varieret antal mødegange afhængig af kalender og evt. events/sommercamps etc.

Vi følger skolernes ferieplan.

Hver sæsonperiode afsluttes med en lille opvisning for forældre og søskende. Derudover vil der være to kigge-på-dage i løbet af året, hvor forældrene må kigge på de sidste 15 min. af timen. Det vil i efteråret være i ugen op til efterårsferien og i foråret i ugen op til vinterferien. Følg med på Facebook i gruppe Børneballet i Sorø. Den almindelige undervisning er normalt uden forældre, som enten kan vente i garderoben eller gå igen og komme tilbage.

Følg FB-gruppen “Børneballet i Sorø” for seneste nyt og ændringer

Vi henstiller til …

 • at børnene har været på toilettet inden timen starter, uanset om de skal eller ej. Det er en god vane og en del af klargøringen. Få det evt. klaret i institutionen, hvis den ligger lige i nærheden.
 • at børnene venter i garderoben, ikke på gangarealet (pga. pladsmangel og uro).
 • at børnene først kommer ind i salen, når timen starter (underviseren skal gøre klar)
 • at ingen vandflasker medbringes i salen (børnene kan godt undvære vand i den korte tid en træningstime varer)

Følgeordning

Følgeordning fra Sorø Privatskole/Sorø Borgerskole samt Frederiksberg Skole kan i nødstilfælde arrangeres. Men mange af balletbørnene kommer i forvejen fra disse skoler, så prøv først at lave en aftale med nogle andre forældre. Brug meget gerne FB-gruppen Børneballet i Sorø til sådanne opslag.

Af hensyn til koordination mellem forældre/kontaktpersoner indbyrdes og med os, beder vi om at få oplyst barnets institution ved tilmelding.

Tilmelding og betaling

Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes som udgangspunkt ikke.

Betalingsmetode: Benyt Mobile Pay nr. 22 99 53 75 (Søren Dam Nielsen) eller alternativt overførsel til bankkonto (se nedenfor).

Ved for sen betaling efter udsendelse af påmindelse opkræves rykkergebyr 100 kr.

Arrangør

Arrangør er Intelligent Fitness – en del af Kompagnonerne v. Søren Dam Nielsen, Alleen 7a, 4180 Sorø, cvr.nr. 38141260

NB. Træningssal: Skolevej 1 (Fr.berg), 4180 Sorø

Administrator og kontaktperson: Charlotte de Neergaard, http://www.intelligentfitness.dk

Bankkonto: Reg.nr. 6820 (Sydbank), konto nr. 0001827620

BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Grundtræning for tangodansere

Grundtræning for tangodansere

%d bloggers like this: