Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning og god kropsholdning efter balletmetoden. Få et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop – muligt for alle. Kontakt 23 24 86 12

Sorø

Velkommen til VOKSENBALLET i Sorø – holdundervisning, workshops og privat coaching for unge, voksne og seniorer i klassisk ballet, BalletFitness, MotionsBallet og SeniorBallet.

Hvis du søger ballet for børn i Sorø, så gå til http://www.børneballet.dk eller klik i menuen på “Børneballet i Sorø”.

Hvis du søger før- og efterfødselstræning på hold for mor/baby/gravid, så gå til www. mødreballet.dk eller klik i menuen på “Mødreballet”

Hvis det er voksenballet, du søger, kigger du videre nedenfor – her finder du alle muligheder for undervisning, træning og coaching – lige fra faste sæsonhold over pop-up-klasser og drop-in-klasser, når du har tid, til coaching med personlig træner med dine udfordringer i fokus samt tilbud til grupper og arbejdspladser.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte mig på charlotte@intelligentfitness.dk eller mobil 23 24 86 12.


Søger du et fællesskab for voksne omkring god motion og en kunstart med masser af kulturelt indhold? Så er det Sorø Balletforening, du skal henvende dig til. Klik på logoet (eller gå til http://www.balletforening.dk). Du er også velkommen til at henvende dig direkte til formand Gerd Trærup på formand@balletforening.dk eller mobil 20 63 02 49.


BalletFitness som motionsform for voksne er blevet testet af ugebladet SØNDAG. Læs artiklen her. Journalist Karen Munk Ebbesen var meget begejstret for den grundige, fokuserede træning, som udefra kan virke stillestående, men som i virkeligheden er meget hård og udfordrende. Læs hvorfor her: Ballettens 10 hemmeligheder.


BalletFitness

Opretstående grundtræning

MotionsBallet

Ballet for motionister

SeniorBallet

MotionsBallet for seniorer

Charlottes Tangoskole
%d bloggers like this: